Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Seyhan’da,spor şöleni sürüyor!

Seyhan’da,spor şöleni sürüyor!

Seyhan’da,spor şöleni sürüyor!

Seyhan Belediyesi Spor Okulu çalismalari araliksiz bir sekilde sürüyor. 24 Agustos’ta baslayan ve siki bir tempoda devam eden çalismalarda gelecegin basarili sporcularinin yetistirilmesi hedefleniyor.

BASKAN AKAY, GENÇLERI YALNIZ BIRAKMADI

 

Belediyeye ait spor tesislerinde, Futbol, Hentbol, Voleybol, Satranç ve Tenis branslarinda gerçeklesen Spor Okulu’nda basarili gençleri belirleyip gelecekte iyi konuma getirmeyi hedeflediklerini belirten Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, “Gençlerimizi ziyaret ederek çalismalarini yakindan görmek istedik. Ortaya koymus olduklar hirs ve azim bizleri son derece mutlu etmistir. Spor, basta uyusturucu olmak üzere kötü aliskanliklarin en büyük düsmanidir. Gençlerimizi spor alanlarina çekerek kötülüklerden uzaklastirip gelecekte iyi bir birey olmalari adina üzerimize düsen hassasiyeti gösterecegiz. Hocalarimiza ve sporcularimiza basarilar diliyorum” dedi.

 SPOR OKULU’NUN GERÇEKLESTIGI TESISLER

Seyhan Belediyesi tarafindan organize edilen Spor Okullari çalismalari, Sakirpasa Spor Tesisi, Gürselpasa Tenis Kortu, Gürselpasa Hali Saha, Bahçesehir Spor Tesisi ve Füze Selami Spor Tesisleri’nde gerçeklesmekte.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı